Privacybeleid "Swinnen Kristof & Partners"

Inzage, correctie en verwijdering van gegegevens

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u het recht om op elk moment inzage te krijgen in uw persoonlijke gegevens in ons bestand.

Bescherming van gegevens

Ons kantoor hecht belang aan uw privacy en verbindt zich ertoe om naar best vermogen de bescherming van de persoonsgegevens te waarborgen. De informatie op deze site is echter beschikbaar zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt.

Cookies en statistieken

Deze website maakt gebruik van cookies als gevolg van Google Analytics.

Google Analytics is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

Google Analytics bewaart bepaalde technische en geologische gegevens in statistieken, hetgeen ons kantoor toelaat het surfgedrag van onze bezoekers beter te analyseren. Deze gegevens kunnen bestaan uit browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website waarlangs u op deze website gekomen bent. Deze statistieken laten ons toe om onze website beter te optimaliseren en zijn volledig anoniem.

Wijzigingen van dit beleid

De firma "Swinnen Kristof en Partners" bvba behoudt zich het recht om haar privacybeleid te allen tijde aan te passen. Gelieve daarom deze pagina geregeld op wijzigingen na te kijken.